Een wijnproeverij op locatie is een unieke belevenis

Onze hoogwaardige wijnen zijn een klasse apart. Internationale onderscheidingen en medailles bevestigen de hoge kwaliteit van onze wijnen, waar onze wijnboeren, keldermeesters en oenologen zeer trots op zijn. Onze ervaren wijnadviseurs verheugen zich erop u deze wijnen te kunnen presenteren.

Ontdek de grote verscheidenheid van ons gamma wijnen, dat ontelbare wijn specialiteiten, fijne Sekten en echte bijzonderheden omvat.

 

Onze wijnen komen over het algemeen van kleine wijn boeren en zijn vrij van toevoegingen. De druiven krijgen hier nog de tijd om te rijpen. De ambachtelijke familietradities, de passie en liefde proef je in onze wijnen.

Na het oogsten krijgt de wijn ook de tijd om te gisten. Dat heeft ook tijd nodig. Je kunt dit proces versnellen door er toevoegingen aan toe te voegen. Dit doen wij nu juist niet. De wijn krijgt de tijd te rijpen totdat het klaar is voor het bottelen. Dat proef je ook in onze wijnen.

Onze wijnen liggen niet zomaar in een winkel. De wijnen hebben een verhaal en dat verhaal vertellen wij u graag. Wijn moet je namelijk proeven voordat je het koopt.

Soms is het even stil..., omdat de wijn zelf al het verhaal vertelt om er daarna vol enthousiasme over praten.