Wijnproeverij bij mij thuis

Ervaar een intense wijnbeleving

Traditionele ambachtelijke wijngaard.
Traditionele ambachtelijke wijngaard.

Een wijnproeverij op locatie

Wijn is al vele jaren onze passie. Van twee passies hebben wij ons beroep kunnen maken. Wij zijn Simone Engel en Maarten van der Velden. Naast wijnen houden wij ons ook bezig met pure natuurlijke voeding, waarin wij ook een praktijk hebben.

 

Wij zijn Een Wijnproeverij Op Locatie begonnen om de echte wijnen als wijnproeverij bij mensen thuis, in een voor hen vertrouwde omgeving, te laten ervaren.

 

Bij elke wijn vertellen wij het een en ander maar we beginnen vaak met hoe beoordeel ik nu een wijn. Wat is een goede wijn? Waar moet ik op letten? Is het alleen de smaak of is er meer?

 

Tegenwoordig zijn er in de supermarkt, maar ook in sommige slijterijen, wijnen te koop die nog nooit een druif hebben gezien of zijn gemaakt van het afval van de wijnproductie. Dit soort wijnen zult u bij ons niet tegenkomen tijdens de wijnproeverij.

 

Als freelancer vertegenwoordig werk ik, Simone Engel, voor Intervinum.  Door het geven van een wijnproeverij op locatie laten wij mensen de wijnen uit het assortiment proeven.

 

Intervinum staat al meer dan 50 jaar synoniem voor wijncultuur, traditie en levensvreugde in de Benelux en is nauw verbonden met Ferdinand Pieroth.

 

Misschien heeft u wel eens een wijnproeverij in een vakantieland meegemaakt. Het kan zelfs zo zijn dat u deze wijnen zo lekker vond dat u deze ook kocht. Thuis aangekomen smaakte deze wijn in eens heel anders dan op het vakantieadres. Net als dat het eten hier soms anders kan smaken dan op vakantie. Tijdens de wijnproeverij vertellen wij hoe dat kan.

 

Een wijnproeverij op locatie hoeft niet alleen een wijnproeverij aan huis te zijn, maar het kan ook op uw vakantieadres, het kan ook een wijnproeverij zakelijk zijn, bijvoorbeeld een wijnproeverij op kantoor, een wijnproeverij bij uw club, Een wijnproeverij kan door heel Nederland gehouden worden.

Boek een wijnproeverij op locatie en ervaar het zelf!

Wijnen, waarin je de natuur letterlijk kunt proeven tijdens de wijnproeverij.