Ervaar een intense wijnbeleving met een wijnproeverij zakelijk.

Traditionele ambachtelijke wijngaard.
Traditionele ambachtelijke wijngaard.

Een wijnproeverij op locatie

Wijn is al vele jaren mijn passie. Van mijn twee passies heb ik mijn beroep kunnen maken. Simone Engel is mijn naam. Naast wijnen hou ik mij ook bezig met pure natuurlijke voeding, waarin ik een praktijk heb.

Wij zijn Een wijnproeverij op locatie begonnen om de echte wijnen als wijnproeverij thuis, in een voor mensen vertrouwde omgeving, te laten ervaren.

Een wijnproeverij waarin je letterlijk de natuur kunt proeven.

 

Als freelancer vertegenwoordig ik Intervinum.

Door het geven van een wijnproeverij zakelijk laat ik mensen de wijnen uit het assortiment proeven.

Intervinum staat al meer dan 50 jaar synoniem voor wijncultuur, traditie en levensvreugde in de Benelux en is nauw verbonden met Ferdinand Pieroth.

 

Misschien heeft u wel eens een wijnproeverij in een vakantieland meegemaakt. Het kan zelfs zo zijn dat u deze wijnen zo lekker vond dat u deze ook kocht. Thuis aangekomen smaakte deze wijn in eens heel anders dan op het vakantieadres. Net als dat het eten hier soms anders kan smaken dan op vakantie. Tijdens de wijnproeverij zakelijk vertellen wij hoe dat kan.

 

Een wijnproeverij op locatie hoeft niet alleen een wijnproeverij aan huis te zijn het kan ook een wijnproeverij zakelijk zijn, bijvoorbeeld een wijnproeverij op kantoor, een wijnproeverij bij uw club, Een wijnproeverij kan door heel Nederland gehouden worden.

Boek een wijnproeverij zakelijken ervaar het zelf!

Wijnen, waarin je de natuur letterlijk kunt proeven tijdens de wijnproeverij.