Wijnproeverij bij u thuis of op uw locatie.

Een wijnproeverij op locatie

Ervaar een ontspannen wijnproeverij in een voor u vertrouwde omgeving geheel afgestemd op uw wensen en die van uw gasten. Het is niet alleen gezellig maar ook zeer informatief.

 

U krijgt een variëteit van 9 à 10 verschillende wijnen te proeven uit diverse streken en landen. Geniet van de indrukwekkende veelzijdigheid van de aroma's van onze wijnen.

Beleef, geniet en leer over wijn en over de wijnen die wij schenken.

Wijnproeverij bij jou thuis
Wijnproeverij bij jou thuis

Wijnen kunnen je hart veroveren

In natuurlijke wijnen proef je letterlijk de natuur zoals wijn bedoeld is. Elke wijn heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen, die zo lekker kunnen zijn, dat ze jouw hart veroveren.

Onze wijnen liggen niet zomaar in een winkel. De wijnen hebben een verhaal en dat verhaal vertellen wij u graag. Wijn moet je namelijk proeven voordat je het koopt.

Soms is het even stil..., omdat de wijn zelf al het verhaal vertelt om er daarna vol enthousiasme over praten.

Toasten op een gezellige wijnproeverij
Toasten op een gezellige wijnproeverij

Kies de juiste wijnen

Als je voor een winkelschap staat vol met allerlei wijnen is dat voor de meeste mensen best moeilijk een keuze te maken. Je kunt niet ruiken, proeven en het verhaal achter de wijn wordt niet verteld. Dat is nu het leuke van een wijnproeverij. Je krijgt de wijnen te ruiken, te proeven en het verhaal achter de wijnen wordt verteld.

 

Waarom smaakt de ene Chardonnay anders dan de andere Chardonnay of de ene Pinot Noir anders dan de andere Pinot Noir?

Het is dezelfde druif en toch smaakt het anders. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de smaak en kwaliteit van de wijn.

 

Een paar redenen zijn:

 • De bodemsoort
 • Het klimaat
 • Wel of geen houtrijping
 • Verschil in vergistingswijzen

Reden genoeg om een proeverij te ervaren. Reserveer en laat u verrassen door onze heerlijke wijnen.

Wijnen bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het proeven van deze heerlijke natuurlijke wijnen, net zo enthousiast over de wijnen bent geworden als dat wij zijn. Uiteraard kunt u deze wijnen na het proeven bestellen. De wijnen worden dan bij u thuis afgeleverd en u betaald de wijnen pas bij aflevering.


Proeven stap voor stap

In wezen is proeven, van wijn of welk product ook, niets anders dan luisteren naar je zintuigen.

We kunnen het proeven in 4 fases verdelen.

1. De kleur

Kijken is de eerste stap. Hou het glas schuin en controleer of de wijn helder is. Is de wijn licht van kleur of donker van kleur? Blijven er tranige strepen langs de glas rand hangen?

2. De geur

Zelfs als de wijn in de mond is blijven we hem ruiken via de neusholte. Wijn hoort in de eerste plaats  zuiver te geuren.

3. De smaak

De geur geeft al de toonzetting van de wijn aan. Deze wordt gecomplementeerd door een slok. In de mond komen allerlei aanvullende informaties vrij. Hier zegt het iets of de wijn zwaar of licht is, soepel of stug etc.

4. De afdronk

De laatste stap is de nasmaak. Dat zegt iets over de kwaliteit van de wijn. Goede wijnen blijven over het algemeen iets langer hangen.

Algemene indruk

Kenmerkend voor alle goede wijnen is namelijk een juist evenwicht tussen alle elementen. Net als bij muziek moet er sprake zijn van een volledige harmonie.

Mensen zijn niet gelijk. Wat de ene lekker vindt kan de andere niet lekker vinden. Dat zegt niets over de kwaliteit van de wijn. Je kunt proeven dat het een kwaliteitswijn is maar hem persoonlijk niet lekker vinden of juist wel heel lekker.


Gezellige wijnproeverij op door u gewenste locatie.

Verjaardagscadeau? Verjaardagsfeest? Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Jubileum? Gewoon zomaar? Er zijn meer dan genoeg redenen om eens te genieten van een wijnproeverij thuis! Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Een Wijnproeverij Op Locatie biedt u een sfeervolle en leerzame wijnproeverij, die volledig naar uw eigen smaak en budget is aan te passen.

Wat voor wijnproeverijen op locatie bieden wij?

Een gezellige wijnproeverij op locatie in heel Nederland. U kunt kennis maken met heerlijke rode kwaliteitswijnen, witte kwaliteitswijnen, rosé wijnen. die rechtstreeks van de beste vaak kleinere wijnboeren uit Europa. U kunt aangeven of u wijnen uit diverse landen uit Europa zou willen of meer een focus of bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland.


Voucher voor een Wijnproeverij op maandag tot en met donderdag

Deze Voucher geeft recht op een Wijnproeverij van 1,5 à 2 uur op maandag tot en met donderdag voor 2 tot en met 4 personen.

U krijgt € 20,- retour als u na afloop van de wijnproeverij wijnen besteld!

U boekt de wijnproeverij aan de hand van een Voucher. Zodra u deze heeft geboekt nemen wij contact met u op, of u kunt ons natuurlijk ook gelijk bellen of mailen. Samen spreken we een dag en tijdstip af voor de wijnproeverij.
Voor de provincies Zeeland en Limburg geldt een toeslag van € 10,- bij de eerste Voucher.

€ 79,00

€ 39,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Voucher voor een wijnproeverij op vrijdag, zaterdag en zondag

Deze Voucher geeft recht op een wijnproeverij van 1,5 à 2 uur op vrijdag tot en met zondag voor 2 tot en met 4 personen.

U krijgt € 20,- retour als u na afloop van de wijnproeverij wijnen besteld!

U boekt de wijnproeverij aan de hand van een Voucher. Zodra u deze heeft geboekt nemen wij contact met u op, of u kunt ons natuurlijk bellen of mailen. Samen spreken we een dag en tijdstip af voor de wijnproeverij.

Voor de provincies Zeeland en Limburg geldt een toeslag van € 10,- bij de eerste Voucher.

€ 89,00

€ 49,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Voucher om meer personen bij te boeken voor de wijnproeverij.

Heeft u een voucher voor een wijnproeverij en er komen meer dan 4 personen, dan is het mogelijk om meer personen bij te boeken. Dit kan voor slechts € 7,50 per persoon. Maximaal kunt u tot 4 personen extra bij boeken.

€ 17,50

€ 7,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen


Groepsvoucher voor een wijnproeverij voor 8 à 10 personen op een dag naar keuze

Deze Voucher geeft recht op een wijnproeverij van 1.5 à 2 uur voor 8 à 10 personen op een dag naar keuze*.

 • Inclusief een gratis fles natuur zuivere kwaliteitswijn voor elke deelnemer
 • Inclusief proeven 10 verschillende wijnen
 • Inclusief vakkundige uitleg over wijnen
 • Inclusief € 20,- korting op een eventuele wijnbestelling tijdens de wijnproeverij

U boekt de wijnproeverij aan de hand van een Voucher. Zodra u deze heeft geboekt nemen wij contact met u op, of u kunt ons natuurlijk bellen of mailen. Samen spreken we een dag en tijdstip af voor de wijnproeverij.

* Met uitzondering van feestdagen

€ 289,00

€ 195,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Voucher om meer personen bij te boeken bij een Groepsvoucher

Heeft u een Groepsvoucher voor een wijnproeverij en er komen meer dan 10 personen, dan is het mogelijk om meer personen bij te boeken. Dit kan voor slechts € 17,50 per persoon.

€ 27,50

€ 17,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen