Wij verzorgen wijnproeverijen voor onder andere:

Klantenbinding door extra sfeer

Klantenbinding door extra sfeer in uw winkel of filiaal

Door extra sfeer in uw winkel te creëren, met een wijnproeverij, zorgt u voor extra klantenbinding.

Meubelgigant Piet Klerkx zorgde voor het filiaal in Purmerend voor deze extra sfeer en service.

Klanten kregen bij een aankoop van een meubelstuk(ken) een fles kwaliteitswijn. Door de klant een keuze te geven uit diverse wijnen door middel van het proeven ontstaat er een ontspannen en gezellige sfeer. Klanten ervaren het als zeer leuk en waarderen het enorm.

Voor u als winkel of filiaalhouder een mooie kans om uw klanten iets extra’s te bieden.

Meer weten over de mogelijkheden? Bel naar Maarten van der Velden 06 44357755 of stuur een e-mail met uw vraag naar info@eenwijnproeverijoplocatie.nl


Relatiegeschenk

Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje

Goede wijn wordt altijd gewaardeerd. Tussen wijn zoals wijn bedoeld is en wijn vol kleur-, geur- en smaakstoffen is een wereld van verschil.

Als u iets geeft aan uw klanten of aan uw medewerkers geef dan een wijn die kwalitatief goed is. Een goede wijn hoeft niet altijd veel duurder te zijn.

Smaken verschillen uiteraard. Wat de ene lekker vind hoeft de andere niet lekker te vinden. Maar dat zegt niets over de kwaliteit van de wijn.

Het leuke en het mooie van wijn is dat spijs en wijn elkaar kunnen versterken. Misschien heeft u het zelf weleens meegemaakt. Dat u een wijn proeft en denkt, nee niet helemaal mijn smaak. Vervolgens krijgt u er een bijpassend gerecht bij en de wijn lijkt wel in eens heel anders te smaken en wel lekker te zijn. Dat is nu het mooie van de wijn -  spijs combinatie.

Een trend die al een aantal jaren geleden is ingezet is dat er een steeds grotere groep mensen kritischer wordt op wat men koopt, zo ook met wat men eet en drinkt. Kwaliteit is hierin belangrijker dan kwantiteit.

Een wijnproeverij op locatie levert een groot scala aan wijnen, mousserende wijnen, champagnes, likeuren, port en sherry's aan. De wijnen komen over het algemeen van kleinere wijngaarden waar ambacht belangrijker is dan massa productie. Wij kunnen u, voor elk budget, een passend assortiment aanbieden. Alles op maat en naar uw wensen geleverd.

Wijnproeverij bij u op uw kantoor

Als ondernemer wil je graag weten wat je weggeeft aan jouw klanten, prospect of aan het personeel.

Daarom komen wij bij ondernemers gratis en geheel vrijblijvend een wijnproeverij houden, zodat u weet wat u als cadeau weggeeft.

Om de juiste keuze te maken uit de vele wijnen uit het assortiment, bespreken wij, samen met u vooraf welke voorkeuren er zijn.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen door te bellen naar 06 44357755 of 06 52007198 of e-mailen kan ook naar info@eenwijnproeverijoplocatie.nl


Arrangement

Teambuilding of bedrijfsproeverij

Wilt u, in uw bedrijf, eens iets anders boek dan een wijnproeverij. Wij verzorgen dan voor u de wijnproeverij maar ook de spijs als tapas  erbij als dat wenselijk is.

Vraag een offerte door ons te bellen of te mailen. Telefoonnummers 06 44357755 of 06 52007198 of e-mail  naar info@eenwijnproeverijoplocatie.nl