Relatiegeschenken

Uw relatiegeschenk is uw visitekaartje

Goede wijn wordt altijd gewaardeerd. Tussen wijn zoals wijn bedoeld is en wijn vol kleur-, geur- en smaakstoffen is een wereld van verschil.

Als u iets geeft aan uw klanten of aan uw medewerkers geef dan een wijn die kwalitatief goed is. Een goede wijn hoeft niet altijd veel duurder te zijn.

Smaken verschillen uiteraard. Wat de ene lekker vind hoeft de andere niet lekker te vinden. Maar dat zegt niets over de kwaliteit van de wijn.

Het leuke en het mooie van wijn is dat spijs en wijn elkaar kunnen versterken. Misschien heeft u het zelf weleens meegemaakt. Dat u een wijn proeft en denkt, nee niet helemaal mijn smaak. Vervolgens krijgt u er een bijpassend gerecht bij en de wijn lijkt wel in eens heel anders te smaken en wel lekker te zijn. Dat is nu het mooie van de wijn -  spijs combinatie.

Een trend die al een aantal jaren geleden is ingezet is dat er een steeds grotere groep mensen kritischer wordt op wat men koopt, zo ook met wat men eet en drinkt. Kwaliteit is hierin belangrijker dan kwantiteit.

Een wijnproeverij op locatie levert een groot scala aan wijnen, mousserende wijnen, champagnes, likeuren, port en sherry's aan. De wijnen komen over het algemeen van kleinere wijngaarden waar ambacht belangrijker is dan massa productie. Wij kunnen u, voor elk budget, een passend assortiment aanbieden. Alles op maat en naar uw wensen geleverd.

Kist met 3 Franse Biologische kwaliteitswijnen

Kist met 3 Franse Biologische kwaliteitswijnen, 1 witte, 1 rosé en 1 rode.

Genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

€ 0,00

Verpakkingen

De wijnen kunnen wij voor u verpakken in diverse soorten geschenkkisten of mooie karton verpakkingen.

1-fles geschenkkistje met schuifdeksel
1-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel
1-fles kartonnen verpakking
2-fles geschenkkistje met schuifdeksel
2-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel

2-fles kartonnen verpakking
3-fles geschenkkist met schuifdeksel
3-fles luxe geschenkkistje met scharnierdeksel

3-fles kartonnen verpakking
Extra optie: fluwelen inleg in kisten

Verzenden

Indien gewenst kunnen wij voor u de verzending van uw relatiegeschenken verzorgen.

Voorproeven

Het is mogelijk dat u de wijnen, eventueel met een aantal collega's, kunt (voor)proeven zodat u een juiste keuze kunt maken welke wijn(en) u als relatiegeschenk cadeau wilt geven.
Bel voor een afspraak met Maarten van der Velden 06 44357755 of stuur een e-mail naar info@eenwijnproeverijoplocatie.nl


Wij verzorgen wijnproeverijen voor onder andere: