Boek een wijnproeverij op locatie

Deze periode heeft u al een Voucher voor slechts € 49,- in plaats van €89,- dat recht geeft op een wijnproeverij voor 2-4 personen op locatie van maandag tot en met donderdag. U krijgt bovendien € 20,- retour als u na afloop van de wijnproeverij wijnen besteld! Hier kunt een wijnproeverij boeken.

Voor last minute wijnproeverij, binnen een week, kunt u het beste bellen naar 06-44357755

 

Deze periode heeft u al een Voucher voor slechts € 59,- in plaats van € 99,- dat recht geeft op een wijnproeverij voor 2-4 personen op locatie van vrijdag tot en met zondag. U krijgt bovendien € 20,- retour als u na afloop van de wijnproeverij wijnen besteld!

Hier kunt een wijnproeverij boeken.

 

Wilt u een wijnproeverij voor meer dan 4 personen. Dat is geen enkel probleem. U kunt elke persoon meer bijboeken.

Wilt u een wijnproeverij voor meer dan 8 personen, neem dan contact met ons op per email of telefonisch op

06- 44357755.

 

U krijgt een variëteit van 9 à 10 verschillende wijnen te proeven uit diverse streken en landen. Daarbuiten krijgt u als gast heer of gast vrouw een gratis fles kwaliteitswijn cadeau.

U krijgt een formulier waar u de wijnen tijdens het proeven op kunt beoordelen en voor uzelf eventueel notities kunt maken.

Na afloop van de proeverij is er gelegenheid om de wijnen te kopen. De eventueel gekochte wijnen hoeven pas bij aflevering te worden betaald.


Wijnglazen en tapas

U kunt zelf voor u en uw gasten een leeg glas wijn neer te zetten, een glas water voor iedereen en een wijn restant emmer, waar de resten van de wijnen in kunnen worden gedeponeerd.

Verder kunt u eventueel wat kleine hapjes neerzetten, indien u dat zelf wenst.

 

Uiteraard is het mogelijk dat wij dat voor u regelen.

U kunt zowel de glazen voor de proeverij huren.

Boek hier uw Glazen Voucher.

 

Ook klein hapje (tapas) kunnen wij voor u verzorgen tijdens de wijnproeverij. Deze hebben wij dan afgestemd op de wijnen die wij schenken tijdens de wijnproeverij.

Boek hier uw Tapas Voucher.