Centraal staat de ontmoeting.
Er wordt uitleg gegeven hoe wijn en spijs elkaar kunnen versterken.
De link wordt gelegd naar goede en minder goede combinaties op het werk en met klanten. Hoe kan met een kleine aanpassingen in benadering een optimaal contact ontstaan.
Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn communicatie, conflicten, balans, doelen, samenwerken en zelfreflectie.
Dit alles met linken naar wijn en wijn - spijscombinaties. Op deze manier wordt het een leuke, leerzame en ontspannen middag of avond.
De middag start om 13.00 uur en eindigt om ongeveer 17.00 uur.
De avond start om 18.00 uur en eindigt om ongeveer 22 uur.
Uiteraard kan er, in overleg, iets eerder of later begonnen
worden.
Er wordt buiten de hierboven genoemde onderwerpen ook het een en
ander verteld over wijn in het algemeen en over de wijnen die we die dag gaan proeven.
Inbegrepen in deze middag is de wijnproeverij inclusief bijpassende tapasplanken en stockbrood.
Er zijn diverse mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Het is mogelijk voor u een middag of een avond te organiseren. Wij hebben een programma gemaakt waardoor u zich kunt laten verrassen door ons, maar wij kunnen voor u ook een onderwerp opmaat maken. Dat kan bijvoorbeeld een onderwerp zijn, dat op dit moment speelt in uw organisatie.
Is er een minimum aantal deelnemers?
Het minimum aantal deelnemers is 8 en maximaal in overleg.
Wat zijn de prijzen?
U krijgt een offerte voor u opmaat gemaakt.
Waar wordt het gehouden?
Dat kan in heel Nederland op uw locatie of op een andere locatie in uw regio of waar dan ook in Nederland.
Is het (zakelijk) aftrekbaar?
Daar informeren wij u graag persoonlijk over. Er zijn diverse mogelijkheden.
Is het ook voor particulieren?
Ja zeker. Voor particulieren verzorgen wij de middagen of de avonden op bepaalde vaste dagen. Ook hier geldt een minimum van 8 deelnemers voor, bijvoorbeeld 4 koppels.