Op dit moment verzorgen wij geen wijnproeverijen meer.

Wijnproeverij bij u thuis of op uw locatie.

Een wijnproeverij op locatie

Ervaar een ontspannen wijnproeverij in een voor u vertrouwde omgeving geheel afgestemd op uw wensen en die van uw gasten. Het is niet alleen gezellig maar ook zeer informatief.

 

U krijgt een variëteit van 9 à 10 verschillende wijnen te proeven uit diverse streken en landen. Geniet van de indrukwekkende veelzijdigheid van de aroma's van onze wijnen.

Beleef, geniet en leer over wijn en over de wijnen die wij schenken.

Wijnproeverij bij jou thuis
Wijnproeverij bij jou thuis

Wijnen kunnen je hart veroveren

In natuurlijke wijnen proef je letterlijk de natuur zoals wijn bedoeld is. Elke wijn heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen, die zo lekker kunnen zijn, dat ze jouw hart veroveren.

Onze wijnen liggen niet zomaar in een winkel. De wijnen hebben een verhaal en dat verhaal vertellen wij u graag. Wijn moet je namelijk proeven voordat je het koopt.

Soms is het even stil..., omdat de wijn zelf al het verhaal vertelt om er daarna vol enthousiasme over praten.

Toasten op een gezellige wijnproeverij
Toasten op een gezellige wijnproeverij

Kies de juiste wijnen

Als je voor een winkelschap staat vol met allerlei wijnen is dat voor de meeste mensen best moeilijk een keuze te maken. Je kunt niet ruiken, proeven en het verhaal achter de wijn wordt niet verteld. Dat is nu het leuke van een wijnproeverij. Je krijgt de wijnen te ruiken, te proeven en het verhaal achter de wijnen wordt verteld.

 

Waarom smaakt de ene Chardonnay anders dan de andere Chardonnay of de ene Pinot Noir anders dan de andere Pinot Noir?

Het is dezelfde druif en toch smaakt het anders. Er zijn vele factoren die invloed hebben op de smaak en kwaliteit van de wijn.

 

Een paar redenen zijn:

  • De bodemsoort
  • Het klimaat
  • Wel of geen houtrijping
  • Verschil in vergistingswijzen

Reden genoeg om een proeverij te ervaren. Reserveer en laat u verrassen door onze heerlijke wijnen.

Wijnen bestellen

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het proeven van deze heerlijke natuurlijke wijnen, net zo enthousiast over de wijnen bent geworden als dat wij zijn. Uiteraard kunt u deze wijnen na het proeven bestellen. De wijnen worden dan bij u thuis afgeleverd en u betaald de wijnen pas bij aflevering.


Proeven stap voor stap

In wezen is proeven, van wijn of welk product ook, niets anders dan luisteren naar je zintuigen.

We kunnen het proeven in 4 fases verdelen.

1. De kleur

Kijken is de eerste stap. Hou het glas schuin en controleer of de wijn helder is. Is de wijn licht van kleur of donker van kleur? Blijven er tranige strepen langs de glas rand hangen?

2. De geur

Zelfs als de wijn in de mond is blijven we hem ruiken via de neusholte. Wijn hoort in de eerste plaats  zuiver te geuren.

3. De smaak

De geur geeft al de toonzetting van de wijn aan. Deze wordt gecomplementeerd door een slok. In de mond komen allerlei aanvullende informaties vrij. Hier zegt het iets of de wijn zwaar of licht is, soepel of stug etc.

4. De afdronk

De laatste stap is de nasmaak. Dat zegt iets over de kwaliteit van de wijn. Goede wijnen blijven over het algemeen iets langer hangen.

Algemene indruk

Kenmerkend voor alle goede wijnen is namelijk een juist evenwicht tussen alle elementen. Net als bij muziek moet er sprake zijn van een volledige harmonie.

Mensen zijn niet gelijk. Wat de ene lekker vindt kan de andere niet lekker vinden. Dat zegt niets over de kwaliteit van de wijn. Je kunt proeven dat het een kwaliteitswijn is maar hem persoonlijk niet lekker vinden of juist wel heel lekker.


Gezellige wijnproeverij op door u gewenste locatie.

Verjaardagscadeau? Verjaardagsfeest? Bedrijfsuitje? Vrijgezellenfeest? Jubileum? Gewoon zomaar? Er zijn meer dan genoeg redenen om eens te genieten van een wijnproeverij thuis! Gezellig met collega’s, familie of vrienden. Een Wijnproeverij Op Locatie biedt u een sfeervolle en leerzame wijnproeverij, die volledig naar uw eigen smaak en budget is aan te passen.

Wat voor wijnproeverijen op locatie bieden wij?

Een gezellige wijnproeverij op locatie in heel Nederland. U kunt kennis maken met heerlijke rode kwaliteitswijnen, witte kwaliteitswijnen, rosé wijnen. die rechtstreeks van de beste vaak kleinere wijnboeren uit Europa. U kunt aangeven of u wijnen uit diverse landen uit Europa zou willen of meer een focus of bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië of Duitsland.


Een wijnproeverij op locatie

Contact info

Een Wijnproeverij Op Locatie

 

info@EenWijnproeverijOpLocatie.nl

Tel.  06 44357755

Kantoor:

Lylantse Plein 1

2908 LH Capelle aan den IJssel


KvK 30283210

BTW NL822045710B01

ING Bank: NL46 INGB 0389 8834 17

t.n.v. Praktijk Rode Roos

Sponsoring

Wijn informatie en tips

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Ontvang extra kortingen en aanbiedingen die alleen geldig zijn voor ontvangers van onze Nieuwsbrief.

Wij accepteren de cadeaubonnen van:Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven en instellingen een proeverij, cursus of wijnpsycholoog-dag verzorgt.

De Hypotheker

 

Hockeyclub HCE

 

AkzoNobel

 

Deutsche Bank

 

Speciaal transport

Van Lambalgen

 

CBR

 

Landal Greenparcs

 

Hockeyclub GCHC

 

Gemeente Lelystad

 

Tennisvereniging

 Borger

 

Vakantiepark

De Haeghehorst

Piet Klerkx

Purmerend

 

Bongo


Invent

 

Gemeente Den Haag

 

Westparts

 

Betonrenovatie

Batec

 

Liberty Reserts

 

Gemeente Albrandswaard

 

Cargoliner

 

Waterbouw Kuipers

 

Plaggenmarsch

Tuinmeubelen

 

Hogenboom

vakantieparken

 

Voetbalvereniging DZOH

 

IMATECH

 

Minerva

 

Bouwkundig tekenbureau DTDG