Reviews

Laat uw ervaring met ons, Een Wijnproeverij Op Locatie, achter. Dank u wel alvast dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van een review.

Commentaren: 8
  • #8

    Bodine van der Plasse (dinsdag, 04 september 2018 16:10)

    Op een zondagmiddag een hele gezellige wijnproeverij gehad obv Maarten. Ontzettend genoten met het gezin en mogen proeven van heerlijke wijnen. Die we zeker ook besteld hebben en nog vaak zullen doen!

  • #7

    Wijnliefhebber (woensdag, 15 augustus 2018 17:40)

    Een hele leuke en leerzame proeverij gehad met Maarten. Wat een enthousiasme straalt deze man uit. Een absolute aanrader!

  • #6

    Van Markus (woensdag, 16 mei 2018 11:06)

    Ik bestel altijd heerlijke wijntjes
    bij Simone en Maarten, fijne mensen en doen het super.

    Groet van Markus

  • #5

    Annita Bolt (dinsdag, 27 maart 2018 18:13)

    Gisteravond een hele gezellige en leerzame wijnproeverij gehad van eenwijnproeverijoplocatie.nl door Maarten. Wat kan die man leuk uitleggen zeg!
    Met Alma, Mirjam, Jeannet, Fokeline and me.
    Natuurlijk wat lekkere zuiver natuurlijke wijntjes besteld!

  • #4

    Debbie (zaterdag, 17 maart 2018 08:49)

    Beste Maarten,
    We hebben geweldig genoten en geleerd van de wijnproeverij.
    Wij zijn al zeker veertig jaar bevriend en zijn volstrekt los bij elkaar met degene waar we de wijnproeverij mee deden. Het was geweldig leuk hoe u grapjes / opmerkingen pareerde of er juist in mee deed.
    Dat maakte het geheel tot een prachtige, geurige, welsmakende wijnproeverij.
    Veel dank
    Debbie

  • #3

    Ine Janssen (zondag, 20 augustus 2017 09:49)

    Beste Maarten.
    Het was een zeer geslaagde middag met enthousiate uitleg over wijnen.

    Mvg. Chris en Ine Janssen

  • #2

    Marla Drenth (donderdag, 22 december 2016 07:42)

    Wij hebben onlangs een wijnproeverij gehad bij ons thuis. We vinden het allemaal heel erg leuk! De meneer legt alles heel duidelijk uit en geeft tips wat lekker bij het wijntje te eten is. De wijntjes waren heerlijk en we kregen ook nog een gratis fles! De avond was heel interessant en erg leuk, zeker een aanrader!!

  • #1

    Jan Keller (donderdag, 21 juli 2016 21:11)

    Deze week hebben wij een hele leuke en gezellige wijnproeverij gehad. Erg leuk om te horen hoe je een wijn kunt beoordelen. Wij konden echt proeven dat dit natuurlijke wijnen waren. Wij hebben gelijk wat wijnen besteld. Super en nogmaals dank je wel!