Reviews

Laat uw ervaring met ons, Een Wijnproeverij Op Locatie, achter. Dank u wel alvast dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van een review.

Commentaren: 13
  • #13

    Josse Wiering (vrijdag, 10 juli 2020 21:58)

    Wij hebben met ons gezin van zeven en oma erbij vandaag genoten van een heerlijke wijnproeverij. Maarten neemt je met zijn verhaal mee naar de wijngaarden over de wereld en laat je kennis maken met smaakvolle en diverse wijnen. Zorg voor lekkere hapjes erbij, want dat maakt de wijnen nóg lekkerder. Zeker een aanrader!

  • #12

    Daniëlle de groot (maandag, 06 juli 2020 12:54)

    Wij hebben een super leuke middag gehad met Maarten! Heel leerzaam en lekkere wijnen geproefd en uiteraard besteld! Als de wijn op is gaan dit zeker nog eens doen!

  • #11

    Joey Bokma (zondag, 08 maart 2020 20:53)

    Heerlijke avond gehad. Uitstekende uitleg, mooie wijnen en juiste opbouw.
    Zeker voor heraling vatbaar!

  • #10

    Wim & Wilma (zondag, 28 april 2019 22:27)

    Dank je wel Maarten voor de fantastisch middag. Wat een ontzettend leuke manier om kennis te maken met de heerlijke wijnen uit je assortiment, wij wachten onze bestelling met smart af. De zaken die je over de wijnen weet te vertellen maken het helemaal af.
    Het is echt een aanrader om een wijnproeverij op locatie te boeken! Wij hebben met ons vieren genoten van jouw expertise....

  • #9

    Nadine (zondag, 23 september 2018 21:51)

    Zojuist een heerlijke avond gehad in Limburg met z'n vieren! Maarten, je hebt ons echt verrast. 9 wijnen, lekkere hapjes en goed gezelschap. Achteraf een doos rode wijn besteld en kunnen niet wachten om hem over 2 weken open te trekken! Maarten, nogmaals, erg bedankt. Tot weer eens.

  • #8

    Bodine van der Plasse (dinsdag, 04 september 2018 16:10)

    Op een zondagmiddag een hele gezellige wijnproeverij gehad obv Maarten. Ontzettend genoten met het gezin en mogen proeven van heerlijke wijnen. Die we zeker ook besteld hebben en nog vaak zullen doen!

  • #7

    Wijnliefhebber (woensdag, 15 augustus 2018 17:40)

    Een hele leuke en leerzame proeverij gehad met Maarten. Wat een enthousiasme straalt deze man uit. Een absolute aanrader!

  • #6

    Van Markus (woensdag, 16 mei 2018 11:06)

    Ik bestel altijd heerlijke wijntjes
    bij Simone en Maarten, fijne mensen en doen het super.

    Groet van Markus

  • #5

    Annita Bolt (dinsdag, 27 maart 2018 18:13)

    Gisteravond een hele gezellige en leerzame wijnproeverij gehad van eenwijnproeverijoplocatie.nl door Maarten. Wat kan die man leuk uitleggen zeg!
    Met Alma, Mirjam, Jeannet, Fokeline and me.
    Natuurlijk wat lekkere zuiver natuurlijke wijntjes besteld!

  • #4

    Debbie (zaterdag, 17 maart 2018 08:49)

    Beste Maarten,
    We hebben geweldig genoten en geleerd van de wijnproeverij.
    Wij zijn al zeker veertig jaar bevriend en zijn volstrekt los bij elkaar met degene waar we de wijnproeverij mee deden. Het was geweldig leuk hoe u grapjes / opmerkingen pareerde of er juist in mee deed.
    Dat maakte het geheel tot een prachtige, geurige, welsmakende wijnproeverij.
    Veel dank
    Debbie

  • #3

    Ine Janssen (zondag, 20 augustus 2017 09:49)

    Beste Maarten.
    Het was een zeer geslaagde middag met enthousiate uitleg over wijnen.

    Mvg. Chris en Ine Janssen

  • #2

    Marla Drenth (donderdag, 22 december 2016 07:42)

    Wij hebben onlangs een wijnproeverij gehad bij ons thuis. We vinden het allemaal heel erg leuk! De meneer legt alles heel duidelijk uit en geeft tips wat lekker bij het wijntje te eten is. De wijntjes waren heerlijk en we kregen ook nog een gratis fles! De avond was heel interessant en erg leuk, zeker een aanrader!!

  • #1

    Jan Keller (donderdag, 21 juli 2016 21:11)

    Deze week hebben wij een hele leuke en gezellige wijnproeverij gehad. Erg leuk om te horen hoe je een wijn kunt beoordelen. Wij konden echt proeven dat dit natuurlijke wijnen waren. Wij hebben gelijk wat wijnen besteld. Super en nogmaals dank je wel!

Een wijnproeverij op locatie

Navigatie

Samenwerking

Contact info

Een Wijnproeverij Op Locatie

Hoofdweg 23

7871 TB  Klijndijk

info@EenWijnproeverijOpLocatie.nl

Tel.  06 44357755

Kantoor:

Lylantse Plein 1

2908 LH Capelle aan den IJssel


KvK 30283210

BTW NL822045710B01

ING Bank: NL59INGB0005469661

t.n.v. Simahealth

Sponsoring

Wijn informatie en tips

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Ontvang extra kortingen en aanbiedingen die alleen geldig zijn voor ontvangers van onze Nieuwsbrief.

Wij accepteren de cadeaubonnen van:



Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven en instellingen een proeverij, cursus of wijnpsycholoog-dag verzorgt.

De Hypotheker

 

Hockeyclub HCE

 

AkzoNobel

 

Deutsche Bank

 

Speciaal transport

Van Lambalgen

 

Landal Greenparcs

 

Hockeyclub GCHC

 

Gemeente Lelystad

 

Tennisvereniging

 Borger

 

Vakantiepark

De Haeghehorst

Piet Klerkx

Purmerend

 

Bongo


Invent

 

Gemeente Den Haag

 

Westparts

 

Betonrenovatie

Batec

 

Liberty Reserts

 

Gemeente Albrandswaard

 

Cargoliner

 

Waterbouw Kuipers

 

Plaggenmarsch

Tuinmeubelen

 

Hogenboom

vakantieparken

 

Voetbalvereniging DZOH

 

IMATECH

 

Minerva

 

Bouwkundig tekenbureau DTDG