Wat is het doel van een wijnproeverij?

Het doel is u kennis te laten maken met wijnen die de wijnexpert u laat proeven. Over het algemeen zijn dit diverse wijnen. Zover bekent zijn er meer dan 3000 verschillende druivensoorten waar men wijn van maakt. Elke druif heeft zijn eigen karakter en dus smaak. Maar er zijn meer factoren die de smaak van wijn bepalen. De bodem waar de wijn wijnstok of wijnrank groeit. Het land en de klimatologische omstandigheden van het betreffende land heeft grote invloed om de druif. Zo ook de weersomstandigheden tussen de groei en het oogsten van de druiventrossen. Elke wijngaard en wijnmaker heeft zijn eigen geheim om de wijn te maken en dus invloed op de smaak.

Voor een winkelschap staan en dan moeten kiezen uit heel veel verschillende wijnen en jaartallen is dus best lastig. Daarom is het dus erg handig dat je vooraf kunt proeven.

 

Het vooraf proeven voordat je wat afneemt is dus eigenlijk het basis doel van een wijnproeverij. Of het nu is in het buitenland is of in Nederland. Waar je ook wijn kan proeven, bij jou thuis of op een plek waar een wijnproeverij wordt georganiseerd zal men altijd na afloop de wijn kunnen afnemen.

Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk, leerzaam en gezellig.

 

Wilt u zelf met familie, vrienden en/of kennissen een wijnproeverij ervaren bij u thuis of op uw locatie? Dan bent u hier op het juiste adres.

Een wijnproeverij op locatie

Contact info

Een Wijnproeverij Op Locatie

 

info@EenWijnproeverijOpLocatie.nl

Tel.  06 44357755

Kantoor:

Lylantse Plein 1

2908 LH Capelle aan den IJssel


KvK 30283210

BTW NL822045710B01

ING Bank: NL46 INGB 0389 8834 17

t.n.v. Praktijk Rode Roos

Sponsoring

Wijn informatie en tips

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Ontvang extra kortingen en aanbiedingen die alleen geldig zijn voor ontvangers van onze Nieuwsbrief.

Wij accepteren de cadeaubonnen van:Wij hebben onder andere voor onderstaande bedrijven en instellingen een proeverij, cursus of wijnpsycholoog-dag verzorgt.

De Hypotheker

 

Hockeyclub HCE

 

AkzoNobel

 

Deutsche Bank

 

Speciaal transport

Van Lambalgen

 

CBR

 

Landal Greenparcs

 

Hockeyclub GCHC

 

Gemeente Lelystad

 

Tennisvereniging

 Borger

 

Vakantiepark

De Haeghehorst

Piet Klerkx

Purmerend

 

Bongo


Invent

 

Gemeente Den Haag

 

Westparts

 

Betonrenovatie

Batec

 

Liberty Reserts

 

Gemeente Albrandswaard

 

Cargoliner

 

Waterbouw Kuipers

 

Plaggenmarsch

Tuinmeubelen

 

Hogenboom

vakantieparken

 

Voetbalvereniging DZOH

 

IMATECH

 

Minerva

 

Bouwkundig tekenbureau DTDG